Новият филм на Куентин Тарантино вече е готов. Имало едно време

...
Новият филм на Куентин Тарантино вече е готов. Имало едно време
Коментари Харесай

Брад Пит и Леонардо ди Каприо в новия филм на Тарантино

Новият филм на Куентин Тарантино към този момент е подготвен.  " Имало едно време в Холивуд " ще бъде показан първо на кинофестивала в Кан. В основните функции са звездите и.



Филмът на Тарантино в действителност визира доста сензитивна тематика за Холивуд и Лос Анджелис през шейсетте. Тя е обвързвана с убийствата на " семейство Менсън ". Най-известното от тях е това на актрисата и модел Шарън Тейт от почитателите на Чарлз Менсън. През 1960 година той се изявява като гуру на нещо като комуна от млади хипита и съумява да промие дотолкоз мозъците на нейните членове, че те правят убийства по негова заповед. Най-известното от тях е точно това на Шарън Тейт в дома й през 1969 година Тя е брачна половинка на режисьора и съгласно някои източници тогава даже е бременна. Менсън и някои членове на неговото така наречен " семейство " са наказани през 1971 година



Тарантино обаче резервира безмълвие дали убийството заема централна част в новия му филм и обществено го афишира единствено като подробност в сюжета. Той показва Града на ангелите през 1969 година Рик Далтън е залязваща уестърн звезда. Клиф Бут е неговият дубльор. Двамата мъчно одобряват това, че към този момент не са на върха на славата. В функциите на тези в действителност измислени холивудски звезди влизат Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Звездната компания е допълнена от Ал Пачино, Дакота Фанинг и.



Голямото завръщане на Куентин Тарантино е и 9-и негов авторски филм. Отнема му 5 години да сътвори " Имало едно време в Холивуд " , а през последните 4 месеца съвсем не напуща студиото, с цел да е подготвен с монтажа на кино лентата за фестивала в Кан. Нарича новия си филм " любовно писмо за Холивуд и ода за киното ". 25 години след " " за " Криминале " – Тарантино още веднъж ще се бори за огромната премия, а съгласно критиците – не е изключено и да я завоюва.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР